Kom gezellig langs tijdens de KEI - week!

 


Bekijk het interview met C.S.F.R. Groningen

Ontmoet de eerstejaarscommissie

Marije

Alexander

Jakolien

Bernhard


eerstejaarscommissie Marije

Hoi!

Ik ben Marije Klooster, 21 jaar oud, en studeer Pedagogische wetenschappen. Ik ben nu derdejaars lid bij Yir´ at ´Adonay. Toen ik in 2018 in Groningen ging studeren ben ik ook meteen op kamers gegaan. Een hoop nieuwe ervaringen.

Om gelijk een sociaal netwerk op te bouwen ben ik meteen lid geworden bij Yir´, de leukste christelijke studentenvereniging van Groningen. Door Yir´ heb ik veel leuke mensen leren kennen en heb ik mezelf op allerlei gebieden kunnen ontwikkelen door onder andere commissiewerk en Bijbelkringen. Ik heb geen moment spijt gehad van mijn lidmaatschap en kan iedereen aanraden om meteen lid te worden van Yir’ als je gaat studeren in Groningen.

Aankomend jaar mag ik, als lid van de eerstejaarscommissie, jouw wegwijs maken op onze prachtige vereniging! Heb je nog vragen of twijfel je nog? Stel je vraag door te mailen naar ejc@groningen.nl. Of geef je meteen al op via onze site, www.csfrgroningen.nl/word-lid/ik-wil-lid-worden/


Hoi!

Alexander

Hoi allemaal

k ben Alexander, 22 jaar oud en studeer Geneeskunde. Ik ben nu vierdejaars lid bij Yir'. Al sinds het begin van mijn studententijd ben ik op kamers gegaan en ben ik lid geworden bij Yir'. Door Yir' heb ik veel mensen mogen leren kennen en vrienden voor het leven gemaakt! Mij sprak Yir' aan omdat het een erg gezellige vereniging is waar iedereen elkaar kent. Een echte aanrader dus!

Aankomend jaar mag ik, als praeses van de EJC, jouw wegwijs maken op onze mooie vereniging. Heb je nog vragen of twijfel je nog? Stel je vraag door te mailen naar ejc@groningen.nl. Of geef je meteen al op via onze website, zie link in bio! Tot snel!


eerstejaarscommissie Jakolien

Hoi allemaal!

Ik ben Jakolien Roseboom, 20 jaar en ben tweedejaars lid bij Yir’. Toen ik ging studeren wist ik gelijk al dat ik bij een studentenvereniging wilde. Het leek mij gezellig en leuk om allemaal nieuwe mensen te leren kennen. Door de open sfeer, vriendelijkheid en respect voor elkaar is het altijd gezellig! Ook is er plaats voor een goed gesprek tijdens Bijbelkringen of de lezingen. Een echte aanrader dus om lid te worden van Yir’!

Aankomend jaar ben ik lid van de eerstejaarscommissie en mag ik jullie wegwijs maken in deze prachtige vereniging. Ben je nieuwsgierig of heb je nog vragen? Stuur ons dan een berichtje (ejc@groningen.nl) en dan helpen we je graag verder.


eerstejaarscommissie Bernhard

Hoi allemaal!

Ik ben Bernhard Mol, 20 jaar oud en ik studeer momenteel bedrijfskunde. Ik ben tweedejaars lid en ik kan iedereen aanraden om ook lid te worden om je ook naast je studie maximaal te kunnen ontwikkelen.

Yir' is voor mij ideaal geweest om een sociaal netwerk op te bouwen in Groningen en om meer wegwijs te worden in de studentenwereld. De vele activiteiten die worden georganiseerd zorgen ervoor dat je je nooit hoeft te vervelen, maar zijn wel prima te combineren met je studie.