Op deze pagina is alle relevante informatie te vinden voor iedereen die tussen 1973 en nu lid is geweest van het dispuut Yir’at  ‘Adonay.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Save the date: oud-ledenborrel 8 november 2019
De volgende oud-ledenactiviteit is al gepland. Of u nu in 1980 afscheid genomen hebt of op de slotdag van 2018, u bent 8 november 2019 welkom om leden én oud-leden te ontmoeten tijdens de jaarlijkse borrel.
Meer informatie over onder andere de aanmelding, tijden en locatie volgen nog.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Blijf betrokken!

Word lid van de RRQR, de oud-ledenvereniging van de C.S.F.R., en zo ook reünist van ons dispuut. U ontvangt uitnodigingen voor congressen en overkoepelende activiteiten van de RRQR,  en de oud-ledenactiviteiten van ons dispuut. Dit kost 14 euro per jaar. Aanvraag van lidmaatschap kan via een brief aan de abactis. De aanvraag wordt op de HV behandeld en vervolgens wordt u landelijk én plaatselijk geïnstalleerd.

Ook kunt u vriend van het dispuut worden door 10 euro per jaar bij te dragen aan onze vereniging. U wordt reünist van ons dispuut en wordt uitgenodigd voor alle oud-ledenactiviteiten.
Opgave is eenvoudig: klik hier.

Word lid van onze digitale civitas op Linkedin.

 

Commissie Van Leussen

Deze commissie zet zich sinds 2016-2017 in om het contact tussen oud-leden onderling en C.S.F.R. Groningen te bevorderen door middel van het organiseren van activiteiten, een Linked-in groep en mogelijk in de toekomst nog veel meer. Zij is vernoemd naar onze eerste praeses, Wim van Leussen. Hij leidde de opstartjaren van 1973-1975, voordat onze vereniging een dispuut van de C.S.F.R. was.

E-mail: oud-leden@csfrgroningen.nl

Telefoon: Bernic van der Spek (0629145567)
Job Buijze (0630800141)
Pieter van Dalfsen (0649496507)

 

Sfeerimpressie oud-ledendag 2018

Op zaterdag 26 mei 2018 vond de oud-ledendag van C.S.F.R. Groningen plaats. Alle generaties oud-leden ontmoetten elkaar onder het genot van heerlijk weer, oude verhalen en een drankje.

 

We danken alle leden en oud-leden van harte voor hun komst en zien er naar uit hen in de toekomst weer te ontmoeten!