Op deze pagina is alle relevante informatie te vinden voor iedereen die tussen 1973 en nu lid is geweest van het dispuut Yir’at  ‘Adonay.

 Aanmelden oud-ledenborrel!

Waarde oud-Yirrers, oud-leden dan wel vrienden van het dispuut,

U bent van harte uitgenodigd voor een borrel in Groningen op vrijdagavond 9 november aanstaande. Het doel is om elkaar te ontmoeten en om de banden met Groningen weer aan te halen. Aan deze avond zijn voor u geen kosten verbonden. Graag opgeven vóór 7 november aanstaande via het aanmeldformulier op de website: aanmeldformulier
Nodig vooral uw jaargenoten en andere amicae amicique uit! 

Amicale groet namens commissie Van Leussen, 
Bernic van der Spek
Datum: 9 november 2018
Locatie: Aquamarijnstraat 753, Groningen
Tijd: vanaf 20:00 uur
Voor: alle oud-leden, dus iedereen die sinds 1973 lid geweest is van ons prachtige dispuut  

 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Blijf betrokken!

Word lid van de RRQR, de oud-ledenvereniging van de C.S.F.R., en zo ook reünist van ons dispuut. U ontvangt uitnodigingen voor congressen en overkoepelende activiteiten van de RRQR,  en de oud-ledenactiviteiten van ons dispuut. Dit kost 14 euro per jaar. Aanvraag van lidmaatschap kan via een brief aan de abactis. De aanvraag wordt dan via de HV behandeld en vervolgens wordt u landelijk geïnstalleerd.

Ook kunt u vriend van het dispuut worden door 10 euro per jaar bij te dragen aan onze vereniging. U wordt reünist van ons dispuut en wordt uitgenodigd voor alle oud-ledenactiviteiten.
Opgave is eenvoudig: stuur een mail naar abactis@csfrgroningen.nl en u bent vriend van dispuut.

Word lid van onze digitale civitas op Linkedin.

 

Commissie Van Leussen

Deze commissie zet zich sinds 2016-2017 in om het contact tussen oud-leden onderling en C.S.F.R. Groningen te bevorderen door middel van het organiseren van activiteiten, een Linked-in groep en mogelijk in de toekomst nog veel meer. Zij is vernoemd naar onze eerste praeses, Wim van Leussen. Hij leidde de opstartjaren van 1973-1975, voordat onze vereniging een dispuut van de C.S.F.R. was.

E-mail: oud-leden@csfrgroningen.nl

Telefoon: Bernic van der Spek (0629145567) en Job Buijze (0630800141)

 

 

Op zaterdag 26 mei vond de oud-ledendag van C.S.F.R. Groningen plaats. Alle generaties oud-leden ontmoetten elkaar onder het genot van heerlijk weer, oude verhalen en een drankje.

 

We danken alle leden en oud-leden van harte voor hun komst en zien er naar uit hen volgend jaar weer te ontmoeten!