• darkblurbg

Annulering oud-ledendag 2020

Door de omstandigheden in verband met het coronavirus kan de oud-ledendag van 16 mei 2020 helaas niet doorgaan. Zoals nu te verwachten valt, zal in het volgende dispuutsjaar een oud-ledendag plaatsvinden, die gepland zal worden in de Lustrumweek 2021. Yir'at Adonay wenst u alle gezondheid toe en hoopt u als oud-leden op een later moment te verwelkomen.


Blijf betrokken!

Word lid van de RRQR, de oud-ledenvereniging van de C.S.F.R., en zo ook reünist van ons dispuut. U ontvangt uitnodigingen voor congressen en overkoepelende activiteiten van de RRQR,  en de oud-ledenactiviteiten van ons dispuut. Dit kost 14 euro per jaar. Aanvraag van lidmaatschap kan via een brief aan de abactis. De aanvraag wordt op de HV behandeld en vervolgens wordt u landelijk én plaatselijk geïnstalleerd.

Ook kunt u vriend van het dispuut worden door 10 euro per jaar bij te dragen aan onze vereniging. U wordt reünist van ons dispuut en wordt uitgenodigd voor alle oud-ledenactiviteiten.
Opgave is eenvoudig: 

klik hier


Sfeerimpressie oud-ledendag 2018

Op zaterdag 26 mei 2018 vond de oud-ledendag van C.S.F.R. Groningen plaats. Alle generaties oud-leden ontmoetten elkaar onder het genot van heerlijk weer, oude verhalen en een drankje.

We danken alle leden en oud-leden van harte voor hun komst en zien er naar uit hen in de toekomst weer te ontmoeten!


Sfeerimpressie oud-ledenborrel 2017

Oudledenborrel 2017


Sfeerimpressie oud-ledenborrel 2016

Oudledenborrel 2016Oudledenborrel 2016